Mit yourfoodmarket.de suchen Sie in hunderten Online-Shops gleichzeitig nach Feinkost, Delikatessen und anderen Lebensmitteln.
your foodmarket ist eine Suchmaschine speziell für Lebensmittel, Delikatessen und Feinkost für Genießer.
Mit yourfoodmarket.de können Sie nach Backwaren, Getränken und Esswaren für das selbstgemachte 5-Sterne-Menü oder den schnellen Hunger suchen - wir zeigen Ihnen die besten und auserlesensten Angebote, die wir in mehreren hundert Online-Lebensmittelfachgeschäften finden konnten.
Mit einem Klick gelangen Sie auf die Seite des Online-Shops, in dem Sie den Feinschmeckerbedarf oder das Convenient-Food kaufen können.

THE PINCH XL Curry Healthy Option of 100% Natural and Salt-Free Indian Spices for Legumes, Vegetable Stews, Tofu and Rice. Plant-Based and Easy to Prepare Asian Food. 400g Packet.

THE PINCH XL Curry Healthy Option of 100% Natural and Salt-Free Indian Spices for Legumes, Vegetable Stews, Tofu and Rice. Plant-Based and Easy to Prepare Asian Food. 400g Packet. von The Pinch
19,90 €
Versand: 14,99 €
gefunden bei Amazon
zuletzt überprüft am: 19.09.2024 um 18:33 (der Preis kann sich seitdem geändert haben)
Zum Shop

Produktbeschreibung

This seasoning from The Pinch is rooted in the authentic flavours of India, featuring a medium level of spiciness and a mild, predominant flavour. Our ingredients are 100% natural and high quality, with no salt, preservatives or flavourings. Made up of turmeric, coriander, cumin, cayenne, ginger, cinnamon, cardamom, cloves, nutmeg, white pepper, allspice, black pepper and mustard. To use our seasoning, we recommend adding 2-3 pizzas (approximately 3g to 4g or 1 teaspoon) per 200g of food. It can be used in marinades, during cooking or spread directly on jerky before grilling. Ideal animal proteins to complement curry dishes: chicken, beef, shrimp, salmon, lamb, pork, duck, mussels and hard-boiled eggs. These plant-based ingredients are ideal for creating delicious curry dishes: tofu, chickpeas, lentils, sweet potatoes, pumpkin, cauliflower, spinach, carrots, peas and eggplant.